Wij zijn Alex van Groningen

Alex van Groningen is sinds 1994 dé toonaangevende partner voor de finance professional. De afgelopen 20 jaar hebben wij met onze partners vier vooraanstaande communities gebouwd. Communities waarin de sporen kennis, netwerk en carrière elkaar ondersteunen, kruisen en versterken. Communities waarin 100.000 finance professionals online én op locatie bijeenkomen.

Maak kennis met onze communities:

FM Community »
CFO Community »
Public Finance Community »
M&A Community »

Professionals uit onze communities zijn actief als Financieel Manager, Accountant, Controller, CFO, Financieel Directeur, VP Finance, Hoofd Administratie, Credit Manager of Auditor in AEX-, AMX-, middelgrote bedrijven en bij overheidsorganisaties of als professional in M&A, corporate finance en private equity.

Wij helpen financials verder. In kennis, netwerk en carrière

Als opleidingsinstituut en uitgever bieden wij finance professionals inspirerende mogelijkheden om verder te komen in hun ontwikkeling van kennis, netwerk en carrière. Via een verreikend multimediaal platform met op de doelgroep toegesneden en toonaangevende opleidingen, evenementen, congressen, awards, executive diners, magazines en nieuws- en vacaturesites.

Via een dertigtal trainingen, cursussen en opleidingen. Zoals Controller in een Week, Onderhandelen, Financieel Management en Actief in Overnames. Zowel open als in-company.
Bekijk alle opleidingen »

Als organisator van evenementen als Jaarcongres Credit Management, Jaarcongres Controlling, Financial Systems, CFO DAY, Financieel Management Gala, Jaarcongres Finance Transformation, Jaarcongres Public Finance en de M&A Awards.
Bekijk alle evenementen »

Via Finance.nl, dé nummer 1 vacaturesite voor finance professionals.
Bekijk alle vacatures »

Via websites als FM.nl, MenA.nl, CFO.nl en de LinkedIngroep Finance Professionals Netherlands. Via FM Magazine, CFO Magazine en M&A Magazine.
Bekijk alle publicaties »

Waar kunnen wij jou helpen?

Kunnen wij je van dienst zijn met een toelichting of advies?
Wil je als partner of adverteerder betrokken zijn bij Alex van Groningen?
Laat het ons vandaag nog weten: